*Supravietuirea in caz de dezastru
*Foto:Wikimedia Commons
După un dezastru, este posibil să nu puteți găti pe aragaz. Dacă aveți un șemineu, îl puteți folosi pentru gătit. În caz contrar, folosiți un grătar în aer liber sau o sobă de tabără pentru a încălzi mâncarea.
Nu folosiți grătar sau aragaz în interior, deoarece poate fi periculos.
Cele mai multe conserve pot fi consumate la temperatura camerei, atâta timp cât conserva nu este zdrobită sau umflată. Poate că nu au un gust la fel de bun, dar nu te vor îmbolnăvi.
După un dezastru, este posibil să nu puteți găti pe aragaz. Dacă aveți un șemineu, îl puteți folosi pentru gătit. În caz contrar, folosiți un grătar în aer liber sau o sobă de tabără pentru a încălzi mâncarea.
Nu folosiți grătar sau aragaz în interior, deoarece poate fi periculos.
Cele mai multe conserve pot fi consumate la temperatura camerei, atâta timp cât conserva nu este zdrobită sau umflată. Poate că nu au un gust la fel de bun, dar nu te vor îmbolnăvi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu