marți, 18 ianuarie 2022

Creati un plan de urgenta pentru dezastre

Creati un plan de urgenta pentru dezastre
Foto:Wikimedia Commons

Creați un plan de urgență cu membrii familiei dvs. În primul rând, aflați ce tipuri de dezastre sunt cel mai probabil să apară în zona dvs. Apoi, vorbește cu membrii familiei tale și decide unde vă veți întâlni dacă există o urgență. În plus, discutați ce provizii veți colecta și ce abilități va putea folosi fiecare persoană în timpul unui dezastru. 

*De exemplu, familia ta ar putea decide să se întâlnească acasă ca prima opțiune. Cu toate acestea, puteți desemna și un parc local ca loc de întâlnire de rezervă în cazul în care nu puteți ajunge la casa dvs.
*Decideți cum veți comunica cu membrii familiei dvs., cum ar fi prin telefonul mobil, prin walkie-talkie sau lăsând note în locurile desemnate, cum ar fi casa dvs., școala copilului sau un parc din apropiere.
*Verificați căile de evacuare în caz de incendiu și decideți care cameră din casa dvs. este cea mai sigură în caz de tornadă sau inundație.
*Acceptați ce va căra fiecare membru al familiei dacă trebuie să vă părăsiți casa.
*Planificați cum veți intra în contact unul cu celălalt dacă vă despărțiți. De exemplu, ați putea fi de acord cu toții să sunați la un anumit membru al familiei.





Niciun comentariu: