vineri, 25 septembrie 2020

WILL LORD-Expert in Tehnici primitive de supravietuire



WILL LORD
*Expert in supravietuire cu tehnici preistorice
*Foto:Wikimedia Commons

Născut în 1970, Will Lord a crescut pe site-ul Patrimoniului Englez al Grimes Graves, o mină preistorică de silex din Norfolk, unde părinții săi au fost custodi de mai mulți ani.
Având o puternică istorie familială de arheologie și bătătutului de silex, Will a continuat și a progresat tradiția, devenind principalul expert în abilitățile de supraviețuire preistorice.

Domenii de expertiza:

Will Lord a petrecut mulți ani perfecționând arta bătutului de silex și este expert în producerea de unelte din piatră, cum ar fi topoare de mână, cuțite și vârfuri de săgeți.
În plus, Will Lord este un tragator cu arcul cu experiență, realizând atât arcuri medievale lungi, cât și arcuri și arcuri primitive, bazate pe dovezi arheologice. Arcurile lui Will Lord sunt adesea văzute în documentarele TV.
Will Lord excelează în toate aspectele tehnicilor de supraviețuire primitive, inclusiv gătitul preistoric, pregătirea și utilizarea pieilor de animale, măcelăriei, șnurului și adăposturilor. De fapt, acoperind întregul spectru de abilități necesare pentru a supraviețui și a prospera în orice moment înainte de sfârșitul epocii bronzului.
În calitate de reconstituitor preistoric cu experiență și arheolog experimental, Will Lord a redescoperit secretele strămoșilor noștri care au fost, la urma urmei, experții originali în supraviețuire.
Will Lord a fost, de asemenea, angajat ca instructor specializat de multe dintre cele mai mari companii britanice de ambarcațiuni, pentru a aduce expertiza sa unică în gama lor de cursuri.
Recent, Will a plecat în China, unde l-a provocat pe Ed Stafford, printre cel mai mare grup de doline uriașe din lume și o mare de bambus într-un peisaj carstic pentru seria sa TV „First Man Out” de pe Discovery Channel.
Will Lord lucrează acum la o gamă complet nouă de filme pentru canalele sale de socializare, unde merge la siturile arheologice antice și își urmărește într-o călătorie specială, în care nu numai că văd și află de ce aceste site-uri sunt atât de importante, dar apoi el îi duce literalmente înapoi în timp și demonstrează abilitățile care au fost folosite în starea sa modificată de îmbrăcăminte cavernistă .



Niciun comentariu: