marți, 22 noiembrie 2016

Myke Hawke


Myke Hawke
*Preluat de pe From Wikipedia, The Free Encyclopedia
*Traducerea din limba engleza cu Google Traducere(traducerea lasa de dorit)
Redactarea textului-Ghe Nica

Mykel Hawke (nascut la 29 noiembrie 1965) este pensionar US Army Fortele Speciale, Ofiter, Cel mai bine cunoscut pentru rolul sau în Discovery Channel seria- Man, Woman, Wild- , unde a jucat alaturi de sotia sa, Ruth , un britanic prezentator de televiziune si actrita.  In prezent lucreaza pentru Travel Channel. Este de asemenea autorul a mai multe carti, cel mai recent- Manualul Green Beret Survival Hawke.
Mykel Hawke locuieste in prezent in New Orleans, Louisiana, are doi fii, si doi nepoti de la o casatorie anterioara de 12 ani, El are un fiu, nascut în Londra, Anglia, de la casatoria sa cu Ruth ,copil de 8 ani.
Tineretea si cariera
Mykel Hawke sa nascut in Fort Knox, Kentucky pe 29 noiembrie 1965, ca un "Armata brat,"  A crescut în principal în sud-est, Calatoreste mult . El sa casatorit cu Ruth în 2005 si locuiesc în prezent în New Orleans, Louisiana, cu fiul lor.
Educatie
 A câstigat un Bachelor of Science diploma în biologie de la Universitatea din New York si un Master of Science diploma în psihologie de la Universitatea din California, Santa Barbara . Un veteran in lupta, Hawke a servit atât ca un soldat înrolat cat si ca ofiter comandant în Fortele Speciale ale Armatei SUA (" Beretele Verzi "), ajungand la gradul de capitan.  A luptat cu rebelii, si a instruit fortele de mentinere a pacii ONU la sfârsitul razboiului in Africa si a facut misiuni de cautare si salvare, misiuni în timpul razboiului impotriva droguri din  Columbia . De asemenea, de notat este faptul ca el a câstigat centuri negre în ambele sporturi: Aikido si Judo .
Cariera
Primul sau loc de munca in televiziune a fosta in  sezonul  sapte - MTV 's Road Rules , 1998, unde a jucat atât pe tipul bun care a antrenat copiii sa recupereze chihuahua lor rapita, si apoi a jucat personajul negativ  din  Insulei Serpilor . Mykel a fost, de asemenea, unul din cei  patru experti in supravietuire, prezentati de  Discovery Channel .A jucat putin in  seria- Stiinta  supravietuirii. În episodul 2- "Evadare din Amazon"-, Mykel petrece trei zile în Amazon unde foloseste uneltele sale de supravietuire în fiecare zi succesive. Mai târziu, el a continuat în industria showbiz-ului ,cu diverse locuri de munca, cum ar  fi medic pentru spectacole, si in  Kourtney si Khloe Take Miami si Fox Reality Canalul 's Paradise Hotel 2 , in  care el, de asemenea, a aparut

Serviciu militar
Mykel Hawke
Nascut 29 noiembrie 1965 (48 de ani)
Fort Knox, Kentucky
Tara : Statele Unite
Service / ramura Armata Statelor Unite
Ani de serviciu 1982-2011
Rang US-O3 insignia.svg Capitan
Unitate Fortele Speciale
Premii Fortele speciale Tab
Combat Infanterie Badge
US Army Maestru Parasutist
Alte lucrari Actor, Instructor, Orator
Mykel a intrat in armata  SUA în 1982. El a lucrat în serviciul  activ timp de 12 ani, de asemenea, el a lucrat  în rezerva si Garda inca  12 de ani.  A fost un First Class Sergeant (E-7), înainte de a luat un comision ca un ofiter, 18A . El a avut trei functii in  Fortele Speciale- Competente profesionale militare (MOS):

Fortele Speciale Medic, 18D
Fortele Speciale Communicator, 18E
Special Forces Intelligence Operations, 18F

Mykel a primit solda  pentru trei functii, numarul maxim autorizat. Sa retras în 2011 de la Comandamentul Fort-elor Speciale ale Armatei SUA de la Fort Bragg , Carolina de Nord .

Niciun comentariu: