marți, 1 noiembrie 2016

Mick Dodge


Mick Dodge *Bushcrafter legendar
Traducerea s-a facut cu Google
Redactarea textului:Ghe ”Sixray „ NICA


Înainte de a se aventura în padurea tropicala Hoh din statul Washington , Mick Dodge a petrecut sase ani ca puscas marin, înainte de a lucra ca mecanic la Fort Lewis. El este originar din Peninsula Olimpice. Bunicii lui s-a stabilit în regiune si Dodge a crescut acolo. El a iubit in permanenta viata in aer liber. De asemenea, a trait în multe alte locuri din tara. Este fiul unui ofiter din Marina, Ronald L. Dodge.[ Dodge in tinerete a absolvit liceul în Okinawa, Japonia.]
Mick a decis sa paraseasca lumea moderna si sa se refugieze în padure. Avand complicatii la picioare si datorita stresului din viata moderna. El a fost poreclit "The Sensei descult" datorita preferintei sale pentru a nu purta pantofi sau sandale atunci când merge pe jos prin padure. Decizia de a umbla descult , el credea ca la ajutat sa se vindece de fasciita plantara, dureri de spate, si la degetele de la picioare. De asemenea, el a simtit nevoia de a se conecta la lumea naturala.
În ciuda preferintei de a fi separat de civilizatia moderna, Mick este înca implicat in viata comunitatii. În 1994, Mick si Jacquie Chandler au creat un program de fitness numit EarthGym. Un program de fitness în padure unde natura ofera cele mai multe dintre echipamentele necesare pentru educatie fizica.

Niciun comentariu: